Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Cum îți alegi cristalele

Cum îți alegi cristalele

Când începi să te aventurezi în lumea vindecării cu cristale, poate fi foarte dificil
să alegi ce cristale ar trebui să îți procuri. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să înveți despre diferite cristale și modul în care funcționează, pentru a alege înțelept. Cu toate acestea, se spune că, cristalul te alege pe tine. Acest lucru poate suna ciudat, dar, dacă atingi un cristal și se simte cald sau ca și cum ar avea puls, atunci piatra aceea te alege pe tine.

Dacă simțiți orice senzație, cum ar fi furnicături sau liniște, atunci acel cristal este bun, se potrivește pentru ceea ce ai nevoie. Dar nu dispera dacă nu simți nimic când atingi un cristal. Asta nu înseamnă că nu va funcționa pentru tine, înseamnă doar că trebuie să fie folosit într-un mod diferit, cum ar fi purtat  ca bijuterie sau plasat pe chakra corespunzătoare afecțiuni tale.

Totuși, alegerea cristalelor nu trebuie să fie prea complicată. Nu îți fie teamă să alegi un cristal doar pentru ca  are o culoare frumoasă și îți atrage atenția. Există un motiv pentru care aceste cristale îți atrag privirea spre ele, iar dacă o fac, atunci acestea sunt cristale pe care trebuie să fie ale tale.

Iată 6 cristale cu care ar fi bine să începi..

1. Cristalul de stâncă sau cuarțul transparent

Acest cristal este considerat un cristal universal pentru vindecare și este un must-have pentru oricine, în special cei care abia încep să pătrundă în lumea vindecării cu cristale. Nu doar că acest cristal sporește energia purtătorului, protejează și împotriva energiile negative ale altor persoane și îți poate întări sistemul imunitar. Cristalul de stâncă poate fi folosit pentru a curăța alte cristale și trebuie curățat singur în fiecare săptămână. Tu poți face acest lucru ținându-l sub jet de apă și plasându-l la soare timp de câteva ore.

2. Citrinul

Găsit de obicei în gamele de culori galbene sau șampanie, Citrinul are o energie veselă și creativă. Acest lucru îl face un cristal ideal pentru a fi purtat sau folosit atunci când ai o stare de spirit mai scăzută, sau ai nevoie de ajutor pentru a fi mai creativ. Acest cristal este, de asemenea, folosit pentru a stimula orice se referă la prosperitate și finanțe. Este cunoscut și ca un cristal al norocului și al încrederi. Unii îl numesc chiar „piatra comerciantului” datorită capacității sale de a atrage afaceri si bani. Spre deosebire de cristalul de stâncă, citrinul nu trebuie curățat în fiecare săptămână, dar trebuie curățat din când în când ținându-l sub jetul apă.

3. Aventurinul verde

Aventurinul este un tip de cuarț care vine într-o varietate de culori, dar nuanțele verzi sunt recomandate pentru utilizare ca și cristale curative. Aventurinul verde este un cristal care simbolizează sănătatea și vitalitatea. Prin urmare, este util pentru orice are de-a face cu încrederea, sănătatea, prietenii, finanțele și prosperitatea.

4.Cuarțul roz

Considerat a fi cristalul universal al iubirii, dar nu este doar pentru a atrage dragostea și romantismul. Cuarțul roz ajută, de asemenea, la vindecare și la promovarea acceptării de sine și a iubirii de sine. Realizează acest lucru prin întărirea și curățarea chakrei inimii. Te ajută să îndepărtezi rănile și experiențele trecute prin inimă, permițându-i să fie deschisă iubirii. Acest cuarț are un efect foarte calmant pentru mulți care îl țin pe anumite chakre sau îl poartă ca bijuterie. Pentru a curăța cuarțul roz, ține-l sub jet de apă, apoi pune-l lângă cuarțul de stâncă pentru a-l reîncărca cu energie.

5. Ametistul

Poate cel mai popular cristal dintre toate, fie pentru vindecare, fie pur și simplu pentru că din punct de vedere al aspectului său, ametistul poate fi găsit într-o gamă largă de nuanțe violet. Ametistul este folosit pentru purificarea aurei și protecție spirituală, precum și pentru crearea unui echilibru între corpurile mental, emoțional și fizic. Folosit adesea în meditație, ametistul este cunoscut pentru a ajuta la creșterea intuiției. Abilitățile sale de calmare te pot ajuta în afecțiuni fizice, cum ar fi durerile de cap și pentru o varietate de dependențe. Ar trebui să fie curățat în același mod ca și cuarțul roz, dar nu îl lăsa la lumina soarelui pentru că i se poate schimba culoarea dacă este expus prea mult timp.

6.Turmalina neagră

Acest cristal special este larg recunoscut ca o piatră de împământare și este un
protector împotriva energiei negative, inclusiv a dispozitivelor electronice. Atunci când este purtat, respinge energia negativă departe de persoana care poartă cristalul. Este de asemenea, util de folosit dacă te simți confuz, dezorientat sau ai probleme cu memoria. Ca multe alte cristale poate fi, de asemenea, curățat ținându-l sub jet de apă apoi punându-l la soare pentru a se reîncărca.