Left Continua cumparaturile
Comanda ta

Nu exista produse in cos

Transport gratuit pentru comenzi peste 250 RON
Piatra soarelui, o busolă spirituală

Piatra soarelui, o busolă spirituală

Grecii antici au considerat Piatra Soarelui ca fiind revigorantă. Ca talisman magic, a atras prosperitatea, binele și sănătatea.

PUTEREA LEGENDARĂ

Nativii americani au folosit Piatra Soarelui în vindecare pentru a-l contacta pe Marele Spirit și a atrage razele vindecătoare ale soarelui.
Piatra soarelui refracteză lumina, făcând posibilă localizarea soarelui într-o zi înnorată.

Se spune că vikingii au navigat cu o piatră a soarelui legată de catargul navei;
această piatră a fost găsită în mormintele antice vikinge, ceea ce sugerează că a ghidat sufletul și dincolo de moarte către Valhalla.

Poate acționa ca o busolă spirituală și pentru tine.
Plasat peste chakrele de bază și sacrală, piatra soarelui te ajută să tai legăturile cu partenerii sexuali anteriori. Îndepărtează cârligele emoționale din trecut care te-ar putea împiedica să intri într-o nouă relație.

PUTEREA VINDECĂTOARE

Piatra soarelui în mod tradițional elimină depresia și tulburările afective sezoniere. 

Păstrează una în buzunar și vizualizeaz-o frecvent. Plin de energie Qi, acest cristal regenerator revitalizează corpul fizic și psihicul. Vindecă durerile musculare sau articulare,  remobilizând energetic întregul corp.
Piatra Soarelui(Sunstone) este infuzată cu energie masculină/yang și completează delicata energie feminină/yin a cristalului său soră, piatra lunii (Moonstone).

Cele două pot fi plasate la chakra de bază — Piatra Lunii în stânga și Piatra Soarelui în dreapta, așa armonizează energia masculină și feminină pe măsură ce puterea kundalini se ridică la chakra coroană.

PUTEREA DE TRANSFORMARE


Folosește optimismul Pietrei Soarelui(Sunstone) dacă suferi de lipsă de valoare de sine sau ți-ai pierdut entuziasmul pentru viață.

Acest cristal nu permite amânarea și te pune înapoi pe calea ta, insuflând  conștientizarea profundă a propriei valori.

Piatra Soarelui este utilă în relațiile codependente, dacă ești predispus să fii manipulat de alții sau să te sacrifici continuu pentru nevoile altcuiva. Piatra Soarelui(Sunstone) te învață să spui „nu” și să faci doar ceea ce este potrivit. Piatra Soarelui(Sunstone) este o piatră a împuternicirii de sine, lasă adevăratul tău sine să strălucească.

Autor Judy Hall, 101 Power Crystals

Un alt mod plăcut de a te bucura zilnic de proprietățile acestui cristal este prin purtarea unor bijuterii handmade care conțin și piatra soarelui.

Afecțiuni

  • DureriStomac
  • Stomac
  • Stres