Set uleiuri esențiale - Feelings

Set uleiuri esențiale - Feelings

Kitul Feelings conține șase amestecuri de uleiuri esențiale ideale pentru purificarea emoțională și reînnoirea sinelui. Această colecție include amestecurile de uleiuri esențiale Valor, Harmony, Forgiveness, Inner Child, Release și Present Time.

Mod de folosire

·       consultă paginile individuale ale uleiurilor esențiale conținute în acest set, pentru instrucțiuni suplimentare de utilizare.

·        audiază cd-ul pentru protocolul de folosire a acestui kit de uleiur esențiale

Include

·        1 CD în limba engleză cu protocolul de folosire al acestor uleur esențiale pentru elberarea blocajelor emoționale

·        material scris în limba română cu protocolul de folosire al acestui kit

Conține 6 blenduri de uleiuri esențiale în sticluțe de 5 ml

·        Forgiveness Blend,

·        Harmony Blend,

·        Inner Child Blend,

·        Present Time Blend,

·        Release Blend,

·        Valor Blend,

Protocol de folosire a setului Feelings

Majoritatea sentimentelor , senzațiilor și emotiilor noastre de zi cu zi , nu sunt reacția sau rezultatul a ceea ce se întamplă în prezent.

Ele îsi au originea în programele stocate în memoria celulară a corpului nostru și care au fost memorate cu ocazia unor experiențe emoționale ce au avut loc în trecut și pe care nu am avut capacitatea să le  întelegem , să le procesăm și să le rezolvăm la acel moment. Aceste experiențe traumatizante au fost desigur uitate , dar ele  funcționează ca niște programe vii în corpul nostru , afectând fiecare aspect al vieții noastre și în special în aria în care trebuie să luăm decizii. Când gândurile noastre sunt îngrădite de frică , lipsa respectului de sine , sentimentul că nu merităm mai mult și mai bine , luăm decizii care ne limitează și ne îngrădesc viața. Astfel o gândire limitată duce la decizii limitate , care duc la o viață mult prea limitată fata de potențialul universal și divin al acesteia.

Propunându-ți să ai un corp emoțional curat și sănătos , vei acționa asupra celor mai multe aspecte ale vieții tale – fizic , mental și spiritual.

Uleiurile esențiale reprezintă cea mai simplă și mai eficientă modalitate prin care putem șterge informația greșită și rescrie informația la nivelul memoriei celulelor corpului nostru.

Moleculele uleiurilor esențiale , ajung foarte rapid în creierul nostru emoțional și ne pot pune în contact cu problemele pe care le-am uitat de mult . Avem astfel posibilitatea să le recunoaștem și să le rezolvăm o dată pentru totdeauna . Când ne eliberăm de bagajul nostru emoțional , ne eliberăm de fapt capacitatea noastră de a ne manifesta propriul nostru adevăr și cel mai înalt potențial.

Gandurile au o frecvență .

Uleiurile esentiale intră în rezonanță cu gândurile noastre . Intentia este energie direcționată.

 Când aplicăm un ulei esențial , cu intenție , pe talpa piciorului , o singură picatură poate acoperi toate celulele corpului nostru în mai puțin de 60 de secunde .

Uleiurile esențiale stimulează  gândirea creatoare și eliberează energia negativă din celule , crescându-le astfel energia vibrațională și implicit vibrația întregului corp. Într-o asemenea stare nu ai limite decât cele pe care ți le propui singur.

Folosește set-ul de uleiuri esențiale Feelings . Aplică uleiurile în fiecare dimineață , înainte de a pleca la treabă și în fiecare seară înainte de culcare . Fă-o timp de 30 de zile și iți vei schimba radical viața.

Setul “Feelings” contine 6 uleiuri esențiale de 5 ml. Aceastea sunt :

 

VALOR Blend  (Curaj) este un amestec de echilibrare , un compus din mai multe uleiuri esențiale singulare .

 Conține uleiuri esențiale de molid , lemn de trandafir , mușetel albastru marocan  și tamaie , într-o bază de ulei de migdale. Este un amestec din uleiuri esențiale de valoare superioară , care lucrează atât cu aspectele fizice , cât și cu cele spirituale ale trupului pentru a întări sentimentul de forță , curaj și încredere în sine . Este un ulei calmant și liniștitor , ajutând la modularea electricității corporale. Influențează sistemul limbic prin îmbunătățirea imaginii de sine , creșterea încrederii , curajului și respectului de sine . Conține esteri , monoterpene și sesquiterpene.

 Pune 3 picături de Valor , pe fiecare din tălpi și masează ușor , în fiecare dimineață și seară înainte de culcare . Valor Blend va șterge orice tipar al gândirii limitative.

Odată similat la nivel celular Valor echilibrează energiile corpului , crescând nivelul oxigenului în glanda pineală – locul unde se află inteligența supremă și intuiția noastră. Te vei scula dimineața mult mai sigur pe tine si mult mai “viu” și dornic de a începe o nouă zi . 

HARMONY Blend (Armonie) este un amestec de uleiuri esențiale select care stimulează starea de bine fizică și emoțională , prin stabilizarea echilibrului armonios al centrilor energetici din organism . Astfel , energia poate circula mai eficient. Blocajele emoționale sunt cauza multor probleme de sănătate.

Conține uleiuri de esențiale lavandă , lemn de santal , pin , bergamota , lemn de trandafir , Ylang Ylang , tămâie , mușetel roman , salvie spaniolă .

Uleiurile esențiale cu efect de eliberare și echilibrare din acest amestec , reduc stresul , deschid calea unor noi posibilități și generează astfel o stare generală de bine 

 Pune 4 picături de Harmony de-a lungul coloanei vertebrale (de la coccis până la baza craniului ) , o picatură pe zona cervicală și una pe creștet. Masează ușor  , uleiul va fi absorbit rapid. Repetă procedura în fiecare dimineață și seara . Harmony va activa sistemul parasimpatic , care îți va oferi în schimb creativitate sporită și încredere în sine .

Cel mai mare păcat este să nu ai încredere în tine . Cui îi lipsește încrederea în sine , îi lipșeste viața .

FORGIVENESS Blend (Iertare) este un amestec sinergetic de uleiuri esențiale calmante și revigorante , care stimulează capacitatea de a elibera amintirile negative și blocajele emoționale . Nu putem crește ca valoare spirituală , decât atunci când suntem capabili să iertăm și să ne detașăm.

Conține : uleiuri de esențiale roiniță , angelica , lavandă, imortele , lămâie , lemn de santal , mușetel roman , bergamotă , trandafir , Ylang Ylang , mușcata , tămâie , mușcata indiană , lemn de trandafir. Pune 3 picaturi de Forgiveness în palma dreaptă si aplică pe abdomen , în jurul ombilicului (de câteva ori , în sensul acelor de ceasornic). Amintește-ți situațiile în care ar fi nevoie să te ierți pe tine și pe alții.

Ne învinovățim adeseori , dar nu conștientizăm ca nimeni nu este  perfect si “a greși” este cel mai firesc lucru.

Lipsa iertării este una din cele mai des întâlnite cauze ce stă la baza bolilor fizice , mentale și spirituale. Iertarea este în folosul nostru și ea poate fi realizată în 5 pasi : 1) Iartă-te pe tine însuți că ai permis unei persoane să-ti afecteze sănătatea și fericirea. 2) Iartă-i pe toți pentru orice acțiune care te-a rănit (asta trebuie facută direct cu fiecare persoană care trebuie iertată. Este un proces interior.) 3) Dă-i posibilitatea și permisiunea celeilalte persoane să te ierte.4) Vezi efectul pozitiv din fiecare situație. 5) Fi recunoscător pentru fiecare experiență și lecție pe care ai învățat-o din aceasta. Inhalează și aplică uleiul “Forgiveness ” de fiecare dată când treci prin cei cinci pași și repetă procesul ori de câte ori este nevoie ca să eliberezi și să cureți sentimentele de neiertare.

RELEASE Blend (Detașare,Eliberare)  combină uleiuri esențiale revigorante , liniștitoare , care măresc senzația de pace și bunăstare emoțională , intensificând astfel capacitatea de a ne detașa de frustrări și mânie . Emoțiile negative înăbușite sunt cauza multor probleme de sănătate . Release stimulează armonia și echilibrul pentru trup și spirit.

Conține uleiuri esențiale de: Ylang Ylang , lavandă , Eucalyptus radiata , mușcată , chiparos , mentă , lemn de santal , mușetel albastru marocan , pin.

Energia negativă devine o chimie toxică care ajunge în sânge și apoi în ficat , astfel încât acesta devine un depozit uriaș de mânie , resentimente , amărăciune , ură, gelozie , dușmănie , invidie , dependență și gazda sentimentelor distructive.

 Pune în fiecare dimineață 1 picătură pe limbă și înghite pentru a elibera otrava emoțiilor negative  găzduite în ficat. Pune 1-2 picături în palma dreaptă și aplică pe zona ficatului de câteva ori în sensul acelor de ceasornic. Bea mai multă apă ca de obicei pentru a elimina sentimentele distructive acumulate.

PREZENT TIME Blend(Aici si acum) este un amestec de uleiuri esențiale cu un miros puternic care ne permite să trăim starea de a fi “Aici și Acum” . Retrăirea trecutului poate avea pentru noi efecte defavorabile. Rămânând blocați în trecut sau în viitor , pierdem frumusețea momentului prezent , nu suntem “de față” când viața se deșfășoară sub ochii noștrii și nu suntem productivi “Acum”. Nu putem merge mai departe , decât dacă existăm “Aici și Acum”.

Conține uleiuri esențiale din: flori de portocal , pin , Ylang Ylang într-o baza de ulei de migdale.

Pune 3 picături în palma , energizează uleiul frecând palmele între ele si apică pe zona pieptului, pe stern.

INNER CHILD Blend (Copilul Interior) este un ulei complex ce a fost creat pentru cei care trăiesc mai mult în exterior și s-au depărtat de esența lor interioară, de copilul lor interior.

Adeseori adulții se depărtează de adevărata lor identitate , sau de “copilul lor interior”, ceea ce provoacă o confuzie profundă și poate duce la trăsături de caracter nedorite .Uneori aceste tulburări se manifestă abia când persoana ajunge la mijlocul vieții sub forma “criza vârstei mijlocii”.

Parfumul acestui ulei poate redeștepta amintiri și reface legătura cu interiorul .Acesta este primul pas pentru redobândirea echilibrului interior.

Conține uleiuri esențiale din: portocal , mandarin , Ylang Ylang , lemn de santal , lemongrass , pin , flori de portocal.

 Când esti copil , toate lucrurile sunt posibile. Nu există limite. Când iți regăsești copilul interior , te-ai regăsit pe tine însuți . Copilul din tine este creativitatea ta.

 Pune o picătura de Inner Child pe vârful limbii și apoi presează-ți cerul gurii. Astfel iți vei relaxa craniul și vei stimula glanda pineală , glanda pituitară și alte funcții ale creierului ce ocupă spațiul de deasupra cerului gurii. În timp ce presezi cu limba cerul gurii , fă câțiva pasi mergând “de-a-ndărătelea”. Desi pare caraghioasa , aceasta miscare schimba rotatia in pelvis , intinde coloana vertebrala si decompresează discurile spatelui. Astfel vei curăța canalele nervoase pentru ca energia vitală să curgă lin prin corpul și creierul vostru.

Setul Feelings îți va schimba radical viata . 


Dacă ai nevoie de sfaturi și recomadări, te rog, sună-mă la telefon 0745 438 468 sau trimite-mi întrebările pe adresa de email vanzari@relaxarea.ro. Creează-ți un cont personal YOUNG LIVING, pe  http://www.youngliving.com/ro_RO  cu sponsor ID și enroller ID 1231162 și vei beneficia de consiliere gratuită în aromaterapie.

Mulțumesc, Melinda

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
  • Vizualizări: 1017
  • Cod produs: 312508
  • Disponibilitate: în curând
  • 1.070,00 Lei

Etichete: feelings, young living, forgiveness blend, harmony blend, inner child blend, present time blend, release blend, valor blend,