Ulei de Masaj Dragon Time

Ulei de Masaj Dragon Time

Uleiul de masaj Dragon Time utilizează uleiuri esențiale intense care au fost studiate în Europa pentru efectele lor de echilibrare împreună cu uleiurile vegetale pure. Rezultatul acestei combinații este un amestec de uleiuri pentru masaj cu efect de stabilizare și liniștire, care favorizează restabilirea calmului și gândirea pozitivă la femei în momentele tulburătoare ale lunii. Pe lângă masaj, puteți aplica 10-20 ml în cada de baie pentru a vă bucura de o baie revigorantă.


BENEFICII TERAPEUTICE 

În combinație cu uleiurile esențiale potrivite, terapia masajului poate fi un stimulent puternic în orice regim sănătos. Utilizați amestecurile exclusive de uleiuri esențiale de la Young Living pentru a vă răsfăța, pentru a vă reîntineri trupul și mintea sau pentru a facilita procesul de vindecare printr-o abordare terapeutică. Numeroase boli își au originea în incapacitatea persoanelor să facă față stresului. Deși stresul face parte în mod obișnuit din viața din această lume, masajul poate facilita gestionarea stresului. Acele persoane care primesc masaje terapeutice frecvente pot beneficia de o perspectivă aliniată și claritate în gânduri.


MODALITĂȚI DE FOLOSIRE

Aplicați o cantitate de dimensiunea unei monede de 1 euro în palmă. Frecați palmele și aplicați pe piele, după caz. Dacă îl utilizați acasă, creați un mediu relaxat, călduros, liniștit. Utilizați o suprafață plană confortabilă precum un pat, o masă de masaj sau un covoraș pentru podea. În cazul unui masaj al picioare, rugați persoana căreia îi faceți masajul să se sprijine pe o pernă mare (pe o canapea sau pat) pentru a-și relaxa complet întregul corp. Selectați muzică relaxantă pentru a vă relaxa în timpul masajului.


INGREDIENTE

Lavandă, salvie, coada șoricelului, fenicul, ylang ylang, iasomie, salvie tămâioasă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
  • Vizualizări: 615
  • Cod produs: 3034521
  • Disponibilitate: 2 - 3 zile
  • 220,00 Lei

Etichete: ULEI DE MASAJ DRAGON TIME, Lavandă, salvie, coada șoricelului, fenicul, ylang ylang, iasomie, salvie tămâioasă, clary sage, fennel, yarow, ylang ylang, jasmine, sage, lavender, ulei de masaj, ulei vegetal,