Termene și condiții

PRIN ACCESAREA ȘI UTILIZAREA RELAXAREA.RO, VĂ DAȚI ACORDUL EXPLICIT CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE ALE SITULUI:

www.relaxarea.ro este autorul și proprietarul acestui magazin online și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, relaxarea.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site.

www.relaxarea.ro nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind pur informative. Informațiile despre produse, caracteristicile și prețurile lor corespund realității de la momentul adăugării lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite informativ și nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor și serviciilor oferite de www.relaxarea.ro.

www.relaxarea.ro nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.

www.relaxarea.ro colectează informații pe acest website, în conformitate cu legislația română.

Colectarea datelor se face prin:

  • Formularul de înregistrare utilizator. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de informații precum și trimiterii de oferte din partea www.relaxarea.ro (în funcție de preferințele setate de utilizator).
  • Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite în vederea contactării ulterioare de către www.relaxarea.ro.

Prin accesarea acestui site vă dați acordul la folosirea în scopurile mai sus menționate a informațiilor colectate de www.relaxarea.ro pe acest site. www.relaxarea.ro nu este responsabil pentru conținutul și utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul www.relaxarea.ro  Politica de confidențialitate a acelor site-uri poate diferi de politica de confidențialitate a www.relaxarea.ro. Faptul că situl www.relaxarea.ro conține legături către alte situri nu înseamnă că susține, aprobă sau este responsabil pentru conținutul de pe acele situri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primește mesaje tip e-mail de la www.relaxarea.ro numai în urma completării formularului de înregistrare și a alegerii respectivelor liste. www.relaxarea.ro își rezervă dreptul de a nu mai trimite mailuri anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicație sau notificare prealabilă și fără a fi ținut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonați.

www.relaxarea.ro este protejat prin cele mai noi tehnici și metode de securitate. Informațiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online cât și offline a sitului. www.relaxarea.ro protejează în limita posibilităților tehnice informațiile personale ale vizitatorilor sitului. Prezenta Politică de confidențialitate se supune dreptului intern român.

www.relaxarea.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii legali, fără niciun fel de notificare prealabilă.

Ultima actualizare: 22-07-2014