PanAway - amestec uleiuri esențiale - 15 ml

PanAway - amestec uleiuri esențiale - 15 ml

Amestecul de uleiuri esențiale PanAway îmbunătățește circulația sanguină, întărește musculatura și accelerează procesul de vindecare. Reduce discomfortul și umflăturile provocate de artrită, întinderi, spasme și crampe musculare, umflături și vânătăi.

 

BENEFICII TERAPEUTICE
Antiinflamator, analgezic, stimulează și îmbunătăţeşte circulaţia, accelerează procesul de vindecare, reduce umflăturile, reduce  discomfortul,

 

SE RECOMANDĂ PENTRU

Dureri musculare, osoase și reumatice, întinderi de ligament, artrită, accidentări ale ligamentelor şi tendoanelor, lovituri, julituri, spasme musculare, dureri.

 

INFLUENȚE ENERGETICE

Atenuează emoţiile şi energiile negative. Energizează, elevează spiritul și sporește încrederea în sine.

 

MODALITĂȚI DE FOLOSIRE

Diluează o parte din amestecul de uleiuri esențiale PanAway cu o parte de ulei vegetal. Difuzează, inhalează direct sau adaugă 2-4 picături în apa de baie. Aplică 1-2 picături pe tâmple, frunte sau în zona cervicală. Utilizează-l ca o compresă sau la tehnica de masaj Raindrop de-a lungul coloanei vertebrale.

 

PRECAUȚII

Poate provoca iritații celor cu pielea sensibilă. Se recomandă diluarea atât la uz intern, cât și la uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

CONȚINE ULEIURILE ESENȚIALE

Ulei esențial  Wintergreen, Ulei esențial Clove, Ulei esențial Peppermint, Ulei esențial Helichrysum,

 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
  • Vizualizări: 1725
  • Cod produs: 339008
  • Disponibilitate: 2 - 3 zile
  • 499,00 Lei

Etichete: panaway blend, young living panaway, salcie himalaiana, hepatita, hepatita b, hepatita c, cuisoare, menta, imortele, Antiinflamator, analgezic, stimulează și îmbunătăţeşte circulaţia, accelerează procesul de vindecare, reduce umflăturile, reduce discomfortul, Dureri musculare, osoase și reumatice, întinderi de ligament, artrită, accidentări ale ligamentelor şi tendoanelor, lovituri, julituri, spasme musculare, dureri, Ulei esențial Wintergreen, Ulei esențial Clove, Ulei esențial Peppermint, Ulei esențial Helichrysum, Helichrysum, Salcie himalaiană, Cuișoare, Mentă,