Osteo-Mag 60 tablete

Nou Osteo-Mag 60 tablete

Fiecare doză de Ultimate Osteo-Mag  oferă 200 mg de magneziu, un mineral esențial joacă un rol important în sănătatea oaselor. Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale pentru sănătatea umană. Este implicat în mai mult de 300 de procese enzimatice în corpul uman iar nevoia corpului pentru acest mineral crește odată cu vârsta. Mai mult de 50% din totalul de magneziu din corp se găsește în țesutul osos. O capsulă de Ultimate osteo-Mag  oferă 200 mg de magneziu, plus multe alte substanțe nutritive importante pentru a sprijini osoasele și starea generală de sănătate.

 

RECOMANDAT

Fibromialgie, aritmii, palpitații, hipertensine, hipotensiune, spasme cardiace,  slăbiciune, crampe musculare, dureri musculare, contracții musculare, spasme, oboseală și somnolență, stres, anxietate, insomnie, atacuri de panică, probleme cu somnul, depresie, fluctuații de dispoziție,  astm, cheaguri de sânge,  dureri de cap, migrene, convulsii, scăderea auzului, țiuituri în ureche, amorțeală, schimbare de personalitate, demență, probleme cognitive, osteoporoză, oase fragile, probleme de metabolismul glucozei, indigestie, senzație de greață, colon iritabil,constipație, scăderea poftei de mâncare probleme urinare, testosteron scăzut.


MOD DE ADMINISTRARE:

Luați un comprimat, de două ori pe zi.

 

AVERTISMENT:

Dacă ești gravidă sau alăptezi solicită sfatul medicului înainte de a utiliza acest produs. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

INGREDIENTE:

 Tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, acid folic, vitamina B12, biotină, acid pantotenic, magneziu, colină, Inositol, celuloză, stearat vegetal, dioxid de siliciu și celuloză apoasă cu vanilină.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Captcha
  • Vizualizări: 1093
  • Cod produs: 21210
  • Disponibilitate: Precomandă
  • 222,00 Lei

Etichete: magneziu, sanatatea oaselor, osteoporoza, depresie, osteo mag, fibromialgie, aritmii, palpitații, hipertensine, hipotensiune, spasme cardiace, slăbiciune, crampe musculare, dureri musculare, contracții musculare, spasme, oboseală și somnolență, stres, anxietate, insomnie, atacuri de panică, probleme cu somnul, depresie, fluctuații de dispoziție, astm, cheaguri de sânge, dureri de cap, migrene, convulsii, scăderea auzului, țiuituri în ureche, amorțeală, schimbare de personalitate, demență, probleme cognitive, osteoporoză, oase fragile, probleme de metabolismul glucozei, indigestie, senzație de greață, colon iritabil, constipație, scăderea poftei de mâncare probleme urinare, testosteron scăzut,